print
Bilant activitate CCC
08.06.2017
905

 Începutul lui Cireșar a coincis cu manifestarea de bilanț a activității de un an a Centrului de Creație a Copiilor(CCC) din Cantemir, prezentată de directorul instituției, Maria Șagan(în imagine).

 Pe scena Casei raionale de cultură “N.Sulac” , în fața spectatorilor, al specialiștilor Direcției Generale Învățământ au concertat băieți și fetițe, membri ai cercurilor ce activează în localitățile cantemirene în cadrul instituției, demonstrând o dată în plus că dacă există miracol și vrajă, har și talent aceasta este lumea copiilor.

 Expoziții ale lucrărilor confecționate de copii talentați, cântece și dansuri, versuri și scenete inspirate, zâmbet și voie bună pe tot parcursul zilei- astfel a fost marcat la Cantemir începutul verii și, implicit, a vacanței mari, activitățile prilejuind bucurie și satisfacție atât copiilor, cât și părinților și dascălilor acestora, care, prin eforturi comune cresc generația tânârâ, adică, viitorul țării.

 

 Evident, efortul și dăruirea de sine a copiilor și diriguitorilor acestora a fost menționat cu semne de gratitudine, cu buchete de flori, cu aplauzele binemeritate ale spectatorilor.

Tel (+373) 273-2-20-58
(+373) 273-2-20-58
Fax (+373) 273-2-20-58
Copyright © 2020 Consiliul Raional Cantemir.Toate drepturile rezervate.