Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  Ziua lucratorilor din complexul agroindustrial

Ziua lucratorilor din complexul agroindustrial imprimare

10.12.2019     360 

 

OMAGIEREA FECIORILOR GLIEI

O sărbătoare de zile mari, întru omagierea lucrătorilor din complexul agroindustrial al raionului, s-a desfășurat, zilele trecute, la Cantemir.

 Cu această ocazie, a menționat președintele raionului, Anatoli Ichim, adresez sincere felicitări lucrătorilor din sectorul agrar şi industria prelucrătoare. Această sărbătoare e o modalitate de a face totalurile anului agricol, de a premia agenții economici și participanții la lucrările agricole, procesatorii ce au obținut cele mai bune rezultate bune în 2019. La festivitate au fost invitați agenți economici, producători agricoli din raion, ce s-au învredinicit de semne de gratitudine, premii bănești pentru performanțele înregistrate, care au fost înmânate de președintele și vicepreședinții raionului. Premiul Mare-“Cel mai bun producător al anului”-a fost câștigat de CAP “Glia”(conducător-Constantin Putregai, în imagine).

 În contextul sărbătorii, autoritățile au adresat felicitat agricultori, procesdatorii, mulțumindu-le pentru munca asiduă și pentru rezultatele obținute pe parcursul anului. Sărbătoarea a fost reușit întregită și condimentată cu muzică aleasă în interpretarea orchestrei de muzică populară ,,Doina Prutului”, condusă de Veaceslav Bâcră și soliștii ansamblului ,,Merla Prutlui”, cu frumoase melodii interpretate cu dăruire de sine. Sărbătoriții s-au  bucurat de o masa festivă.

 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin


Tel. (+373) 273-2-20-58
(+373) 273-2-20-58

Fax. (+373) 273-2-20-58
actualizat la: 03.07.2020 Toatal vizitatori - 431179    Creat de Brand.MD