Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  Aleea sigurantei, la Cantemir

Aleea sigurantei, la Cantemir imprimare

26.04.2018     1068 

 

   ALEEA SIGURANȚEI, LA CANTEMIR

 Zilele trecute, în chiar centrul orașului Cantemir, strada Ștefan Vodă,  a avut loc lansarea Conceptului cu genericul ”Aleea siguranței”. La eveniment au fost prezenți șeful IP Cantemir, comisar-principal Andrei Sârbu, vicepreședintele raionului, Anatolie Bazilevici, primarul de Cantemir, Roman Ciubaciuc, membrii asociației obștești ,,Bunicii Grijulii”, elevii LT ,, Dm.Cantemir”, locuitori ai urbei. Panourile de atenționare, instalate aici,informează cantemirenii cum să-şi protejeze bunurile, locuinţele, maşinile şi buzunarele de hoţi, despre regulile de siguranţa în trafic, cum să-și pregătească copiii să reacționeze în situațiile de risc ș.a. 

 Prin inaugarea Aleii ne dorim o comunitate în care fiecare cetățean să se simtă în siguranță, ne-am propus să creștem gradul de siguranță și de informare al cetățenilor, astfel, fiecare să afle reguli de securitate, simple, dar utile, a menționat șeful IP Cantemir, Andrei Sârbu. Cei care vor trece pe Aleea Siguranței din orașul Cantemir, vor da de mesaje utile, care ar  fi de mare folos pentru populație, cum ar fi:Geamul deschis, corespondența nepreluată, poze demonstrative cu bunuri din casă, știri despre plecarea de la domiciliu plasate pe site-urile rețelelor de socializare sunt invitații directe” pentru hoții de locuințe” etc.Mascota Poliției, alături de polițiști și voluntari a împărțit trecătorilor pliante informative, în care sunt scrise reguli despre cum ne protejam de situații nedorite. 

 Prin inaugarea Aleii Siguranței, Poliția își dorește o comunitate în care fiecare cetățean să se simtă în siguranță, prin această acțiune IP Cantemir și-a propus creșterea gradul de siguranță și de informare a cetățenilor, fiecare să afle reguli de sigurață, necesare și utile. Astfel strada „Ştefan Vodă” din oraşul Cantemir, care este cel mai aglomerat loc, s-a transformat  într-o veritabilă “școală a siguranței”.

 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin