Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  Competitii sportive, IP Cantemir

Competitii sportive, IP Cantemir imprimare

07.02.2018     1128 

PROMOVEAZĂ UN MOD SĂNĂTOS DE VIAȚĂ

 

 Zilele trecute, conducerea Inspectoratului de Poliție (IP)Cantemir (șef-locotenent-colonel-Andrei Sârbu), a organizat competiții sportive la proba tenis de masă, cu genericul “Promovarea unui mod sănătos de viață în rândul polițiștilor”.

 Întâlnirile au fost captivante, trezind un interes sporit din partea spectatorilor, care de abia reușeau să urmărească cu ochii mingea care sărea de la o masă la alta. Evident, au fost atât învinși, cât și învingători. Pe locurile premiante s-au clasat Radu Butuc, Leonid Cazacu și, respectiv, Sergiu Șișcov, cărora, în final, le-au fost înmânate semne de gratitudine-cupe simbolice, iar celorlalți participanți-pentru curaj, dârzenie și dăruire de sine-diplome. După cum a menționat comisarul principal, Andrei Sârbu, asemenea competiții ce stimulează spiritul de echipă în rândul angajaților IP,  vor fi organizate și desfășurate trimestrial, scopul lor este menținerea polițiștilor într-o formă fizică bună, motivarea lor de a practica sportul, a propaga și promova modul sănătos de viață.

 

 

     Marina Pleșu, subofițer al Serviciului Patrulare, agent superiorPlasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin