Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  In scoli a rasunat ultimul sunet

In scoli a rasunat ultimul sunet imprimare

08.06.2017     986 

   Ultimul sunet de clopoţel a răsunat la 31 mai și pentru 5735 de elevi din cele 32 instituții educaționale din rl Cantemir. Cu această ocazie, a declarat pentru PPI „Cuvântul Liber” șefa Direcției Raionale Învățământ, Lilia Cebotaru, în gimnazii și licee au fost organizate careuri solemne. Emoţionaţi, copiii claselor întâi şi-au luat pentru prima dată adio de la şcoală, iar pentru absolvenţi este doar un nou început.

  Emoţii mari au trăit și cei 34 absolvenți ai claselor a IX-a de la gimnaziul "Mihai Sadoveanu" din comuna Hănăseni. Adolescenții, ghidați de diriginții Valeriu  Procoavă și Alexandru Miron au pregătit un adevărat spectacol:au recitat poezii de mulțămire pentru prima învățătoare, pentru dascălii care i-au purtat, părintește, pe drumul cunoștințelor, luându-și rămas bun de la școală cu cântec şi dans.

 Directorul gimnaziului, Serghei Zacon, a înmânat diplome, premii și semne de gratitudine celor mai buni elevi, învingătorilor olimpiadelor, concursurilor , competițiilor raionale. Absolvenții au fost felicitați și de pedagogi, reprezentantul Consiliului raional , părinți ș.a., care le-au dorit succes la exemenele ce bat la ușă, iar celorlalți-clipe de neuitat în vacanţa cea mare.

 

 Trăim cu toții emoţii frumoase, plăcute, au recunoscut elevii claselor a IX-a, care, în semn de recunoștință, le-au dăruit buchete de flori profesorilor scumpi.La finalul evenimentului ei au făcut poze în fața gimnaziului, în clasa dragă, alături de diriginți, dascăli și părinți. Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin