Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  Mister Cantemir 2017

Mister Cantemir 2017 imprimare

13.04.2017     1115 

    MISTER CANTEMIR 2017

   Cu ocazia Zilei orașul Cantemir, marcată la 6 aprilie, la Casa raională de cultură “Nicolae Sulac” s-a desfășurat show concursul “ Mister Cantemir 2017”, care are drept scop promovarea tinerelor talente din orașul Cantemir și județul Bacău, România. Organizatoarea evenimentului, Parascovia Rusu, a menționat că toți cei

7 concurenți –Dumitru Cojocaru, Cantemir, Patric Hanganu, Sadâc, Cătălin Pleș, Cania, Constantin Crăciun, Tigheci, Leova, Vasile Cotaru, Hănăseni, Alex Simion, Moinești, România și Adi Muncilă, comuna Poduri, România-au susținut cu brio probele-artistică, inteligență, sport, coregrafie și proba suporterilor-, pentru care fapt au fost susținuți cu aplauzele asistenței. Și consilierul primăriei mun. Moinești, Nini Pascalini, membru al juriului, s-a arătat impresionată de evoluția concurenților, subliniind că atare activități contribuie la formarea și dezvoltarea tinerilor, asigură promovarea unor standarde de calitate în educația lor.

 În final, juriul a decis să acorde titlul de Mister Cantemir 2017”, lui Dumitru Cojocaru din Cantemir, care a excelat la toate probele, în deosebi, la cea artistică-prin creativitate,  originalitate, ținută scenică, coregrafie, inteligență, dicție, imaginație și vestimentație. Locurile premiante au fost ocupate de Alex Simion, Cătălin Pleș și Adi Muncilă, cărora președintele juriului, vicepreședintele raionului, Sergiu Butuc, le-a înmânat diplome și premii bănești. Cu semne de gratitudine au fost menționați și ceilalți concurenți.

 Felicitări, tuturor, la mai mult și la mai mare!

 

 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin