Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  Mesaj de Felicitare cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea Uniunii Conducătorilor Auto din Republica Moldova !

Mesaj de Felicitare cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea Uniunii Conducătorilor Auto din Republica Moldova ! imprimare

11.12.2013     223801 

 

Stimați membri ai Uniunii Conducătorilor Auto din Republica Moldova !

            Cu prilejul împlinirii a 40 de ani de la înfiinţarea Uniunii Conducătorilor Auto din Moldova, preşedintele raionului Cantemir, dl Andrei Malaşevschi, aduce cele mai sincere felicitări și înalte considerațiuni  tuturor membrilor din Uniunea Conducătorilor Auto din Republica Moldova. 

            Este de admirat devotamentul și angajamentul Dumneavoastră profesional de care ați dat dovadă în unele momente de criză care s-au înregistrat în ultimii ani în domeniul  în care activați. 

Cu acest prilej, Vă adresăm sincere felicitări și calde mulțumiri pentru neobosita trudă a Domniilor Voastre, pentru profesionalismul şi abnegaţia Dumneavoastră, Vă dorim un viitor senin, plin de căldură, recunoştinţă şi satisfacţie morală. Vă urăm sănătate, perseverenţă, optimism, energie creatoare şi noi realizări remarcabile în munca dificilă pe care o faceţi în beneficiul  dezvoltării economice  şi a tuturor conducătorilor auto din Republica Moldova..      

Vă doresc  un drum bun şi fără primejdii!


Cu deosebit respect și recunoștință,


Andrei Malaşevschi,

Preşedintele raionului Cantemir.


 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin