Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  Recunoştinţă celor care au grijă de suferinzi

Recunoştinţă celor care au grijă de suferinzi imprimare

13.09.2012     2136 

 

Recunoştinţă celor care au grijă de suferinzi

         În conformitate cu Hotărîrea Guvernului nr. 867 din 20.08.2001, a fost instituită sărbătorarea Profesională „Ziua lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei", care este marcată anual în a treia duminică a lunii septembrie .

         În context, miercuri 12.09.2012 în sala mare a şedinţei a Consiliului Raional , au fost convocaţi toţi lucrătorii sociali, asistenţi sociali, reprezentanţii direcţiei de asistenţă socială şi protecţie a familiei, alte categorii de angajaţi din sfera protecţiei sociale  a  populaţiei, care au fost felicitaţi călduros cu Ziua profesională de către preşedintele raionului Andrei Malaşevschi, care le-a mulţumit pentru efortul depus întru protejarea păturilor social-vulnerabile ale populaţiei din localităţile cantemirene, le-a urat mulţi ani cu sănătate , putere de muncă, indulgenţă şi înţelegere, responsabilitate în exercitarea obligaţiunilor de serviciu în condiţiile deloc uşoare pe care le parcurge societatea noastră.

          Asistenţii şi lucrătorii sociali au fost felicitaţi, de asemenea, de către directorul- interimar al direcţiei asistenţă socială şi protecţie a familiei, Elena Andoni, care le-a înmînat diplome pentru munca depusă.

 

 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin