Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  CONSILIERII AU ALES UN NOU VICEPREŞEDINTE AL RAIONULUI

CONSILIERII AU ALES UN NOU VICEPREŞEDINTE AL RAIONULUI imprimare

11.06.2012     2298 


CONSILIERII AU ALES UN NOU VICEPREŞEDINTE AL RAIONULUI

  În şedinţa extraordinară a Consiliului raional din 25 mai, consilierii au examinat un set de chestiuni importante, soluţionarea cărora nu mai suferă amînare.

  La propunerea  preşedintelui raionului, Ştefan Zaharia, cu majoritatea de voturi, consilierii l-au ales în funcţia de vicepreşedinte pe Ion Buzdugan, profesor la LT „Valeriu Hanganu" din Cociulia. După ce a mulţumit consilierilor pentru încrederea acordată şi a dat asigurări că nu-şi va precupeţi puterile, cunoştinţele şi priceperile pe tărîmul încredinţat, dumnealui a declarat că în calitatea sa de vicepreşedinte va coordona activitatea din domeniul social-cultural al raionului.

 Preşedintele raionului, Ştefan Zaharia, a prezentat asistenţei un raport cu privire la aprobarea organigramei şi statelor de personal ale aparatului preşedintelui raionului, direcţiilor şi altor subdiviziuni din subordinea Consiliului raional, însă, în cadrul dezbaterilor, unii consilerii au fost de părere că aprobarea proiectului asupra acestei chestiuni destul de importante trebuie amînată pentru următoarea şedinţă, propunere dată fiind susţinută cu majoritatea voturilor consilierilor prezenţi în sală.

 În cadrul aceleieaşi şedinţe extraordinare, consilierii au aprobat rectificările la bugetul  raional pe anul 2012, au examinat un şir de cereri parvenite în adresa Consiliului raional, nota informativă cu privire la litigiile de judecată în care este atras ca parte Consiliul raional, alte chestiuni, asupra cărora au fost adoptate deciziile corespunzătoare. În debutul şedinţei, consilierii Andrei Malaşevschi şi Cristofor Tabureanu au făcut declaraţii despre ieşirea din rîndurile PLDM  şi aderarea la alte formaţiuni,A.Malaşevschi- la PL şi C.Tabureanu-la PDM.

                                                                                                                                                                                                                                    (Cor.nostru) 

 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin