Prima / Informaţii utile / Noutăţi  /  Cu ocazia Zilei Poliției Naționale

Cu ocazia Zilei Poliției Naționale imprimare

18.12.2020     120 

 

   CU OCAZIA  ZILEI POLIȚIEI NAȚIONALE

 Cu ocazia aniversării a 30-ea a Poliției Naționale, în incinta Casei raionale de cultură “Nicolae Sulac” din Cantemir, a avut loc o manifestare, cu respectarea strictă a cerințelor sanitare de prevenire și nerăspândire a infecției cu COVID-19. Evenimentul a început cu intonarea Imnului de Stat al R.Moldova, după care a fost ținut un minut de reculegere în memoria polițiștilor căzuți la datorie.

 Cu un cuvânt de felicitare către angajații și veteranii Inspectoratului de Poliție Cantemir, s-a adresat șeful IP, comisar principal Igor Novacov:

-Cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua Poliției Naționale, Vă adresez calde felicitări, sănătate, urări de bine, noi realizări și prosperitate. Vă îndemn să fiți demni de numele de polițist, să vă consacrați plenar activității de menținere a ordinii publice, să fiți în prima linie în lupta de combatere a criminalității și asigurării liniștii în societate.

 În continuare, cei mai buni angajați au fost menționați cu distincții, semne de gratitudine din partea MAI, IGP, IP Cantemir. Prezent la eveniment, vicepreședintele raionului, Emil Pupăzan a venit, cu o felicitare:

- Pe parcursul anului curent, care este unul deosebit în contextul pandemiei de COVID-19, dumneavoastră ați fost la înălțimea exigențelor impuse de Comisia Națională Sănătate Publică, demonstrând disciplină și dăruire de sine, patriotism și profesionalism, și sperăm că simțul datoriei, bărbăția și curajul de care ați dat și veți da dovadă pe viitor, în activitatea de zi cu zi, vor servi drept exemplu pentru toți cei care si-au legat viața de respectarea drepturilor omului, asigurarea ordinii publice, luptei cu criminalitatea. Din numele conducerii raionului, Consiliului raional și al meu personal Vă urez tuturor angajaților din poliție, veteranilor, precum și familiilor Dumneavoastră mulți ani cu sănătate, bunăstare și optimism.

 În conformitate cu dispoziția președintelui raionului, Anatoli Ichim, dumnealui a înmânat Diplome angajaților IP, care au dat dovadă de fidelitate jurământului, dăruire de sine în menținerea ordinii publice, respectarea drepturilor omului, lupta cu fenomenele negative din societate.

   Ion Doru 

  În imagini: secvențe de la adunarea festivă; la tribună-vicepreședintele raionului, Emil Pupăzan; cei mai buni angajați ai IP sunt menționați de către vicepreședintele raionului, Emil Pupăzan și șeful IP, comisar principal Igor Novacov.

 Plasează articolul în:   google Delicious Digg Yahoo Facebook Twitter Netvibes linkedin


Tel. (+373) 273-2-20-58
(+373) 273-2-20-58

Fax. (+373) 273-2-20-58
actualizat la: 03.03.2021 Toatal vizitatori - 490833    Creat de Brand.MD